Contact

Vereniging

LID WORDEN VAN HCM 

Welkom bij Hippisch Centrum Montfort, dé plek waar iedere paardensporter welkom is! Onze accommodatie en activiteiten zijn gericht op de breedtesport, op beroepsruiters zowel als de beginnende ruiter.

Een lidmaatschap van Hippisch Centrum Montfort kent vele voordelen! 

*Je wordt lid van HCM, de plek waar iedereen welkom is die van de paardensport wil genieten.
*Als lid van Hippisch Centrum Montfort heb jij de mogelijkheid om deel te nemen aan al onze events.
*Onze leden kunnen voor onze activiteiten, zoals clinics, lessen en activiteiten, inschrijven alvorens de inschrijvingen openbaar zijn.
*Bij iedere activiteit die je via ons reserveringssysteem boekt, ontvang je loyaliteitspunten. Dit betekent bij 5 gespaarde punten voor 1 paard de training van HCM.
*Je ontvangt onze nieuwsbrief, waar onze activiteitenkalender als eerste met jou gedeeld wordt. 

*Het is mogelijk om met ons lidmaatschap een startpas aan te vragen of een (Bixie) ruiterpaspoort te ontvangen. Erg leuk voor de jonge paardensporters.

Startpas of (Bixie) Ruiterpaspoort

Hippisch Centrum Montfort is lid van de KNHS en FNRS. De KNHS is de Nederlandse paardensportbond, de FNRS de branchevereniging voor hippische ondernemers. 

Doordat wij aangesloten zijn bij deze organisaties, ben jij gegarandeerd van regelmatig gekeurde veilige en kwalitatieve faciliteiten en kun jij bij ons lid worden!
Wij bieden de mogelijkheid om via Hippisch Centrum Montfort naast het basislidmaatschap een startpas aan te vragen. Op startlijsten van wedstrijden staat dan bij vereniging ‘Hippisch Centrum Montfort’.

Ben jij nog niet toe aan een startpas, maar wil jij wel deelnemen aan activiteiten op Bixie, Brons of Zilver niveau (beginners t/m L2 dressuur en L springen). Dan kan dit op onze accommodatie met het ruiterpaspoort. Deze krijg je op ons bedrijf gratis bij het basislidmaatschap. Je kunt dan sparen voor speldjes op je rijjas en stempels in het paspoort als je deelneemt aan onze Bixie, Brons en Zilver activiteiten. Wil jij meer weten over het (Bixie) Ruiterpaspoort, www.bixiekids.nl

Kosten lidmaatschap Hippisch Centrum Montfort

Ik ben al lid van de KNHS

*Het lidmaatschap van Hippisch Centrum Montfort is gratis, indien je bij ons een reservering maakt voor een door jou gekozen activiteit, en al lid bent via minimaal een basislidmaatschap bij de KNHS. 

Indien je een startpas aan wilt vragen kun je dit regelen via MijnKNHS.

* Informeer ons of je een ruiterpaspoort wilt ontvangen, je kunt kiezen uit Bixie&Friends (t/m 12 jaar), Brons of Zilver. Indien je graag een ruiterpaspoort ontvangt en al lid bent bij een andere vereniging, kost het aanvragen van het ruiterpaspoort eenmalig €7,50.

Ik ben nog niet lid van de KNHS
Het lidmaatschap van Hippisch Centrum Montfort is gratis, indien je bij ons een reservering maakt voor een door jou gekozen activiteit. Je geeft ons toestemming om je aan te melden bij de KNHS voor het basislidmaatschap, waardoor je gebruik kunt maken van de KNHS basis sportstructuur. De kosten van het basislidmaatschap bedragen in 2020 €25,75 per jaar, dit wordt via de KNHS rechtstreeks aan jou gefactureerd.

Je ontvangt via de KNHS, omdat je lid wordt van Hippisch Centrum Montfort met een basislidmaatschap, automatisch een gratis ruiterpaspoort. Kinderen t/m 12 jaar ontvangen een Bixie&Friends ruiterpaspoort, vanaf 12 jaar ontvang je een bronzen paspoort. Indien je liever zilver wilt ontvangen mag je dit aan ons doorgeven. 

Onderstaande links voorzien je van meer informatie 

Lidmaatschap KNHS

KNHS Ruiter opleiding Zilver

KNHS Ruiter opleiding Brons

Schema Ruiter opleiding

Bixie & Friends